Menu
Your Cart

Modele diplome absolvire

Modele diplome absolvire

Aceste modele diplome absolvire care vi le propunem sunt doar niste idei si sugesti cu care venim in intampinarea dvs.Suntem deschisi la orice propunere si cu ajutorul departamentului de grafica al firmei noastre incercam sa ne apropiem cat mai mult de gusturile dvs.Avem modele diplome absolvire de la nivelul gradinitelor pana la cel al facultatilor.

Pe langa diplomele de absolvire va oferim si albume de absolvire.Sunt unele din cele mai deosebite amintiri de la festivitatea de absolvire. In ele se pastreaza amintirea si emotia cursului festiv, amintirea colegilor imbracati in robe, amintirea tocilor aruncate in aer si toate acestea intr-un album de absolvire.

Inchiriez robe de multi ani, iar atunci cand mi se solicita un serviciu de robe festivitati sau robe de absolvire sau robe de inchiriat stiu ce vor si au nevoie clientii de la mine.

Asa ca pachetele de robe de absolvire sigur sunt pe placul dvs.
Va astept cu drag fie chiar si doar la o discutie.
Echipa noastra vă mulţumeste că aţi accesat robedeabsolvire.ro. Vă aşteptam !!!

Modele diplome absolvire – modele noi in anul 2023

La inceputul acestui an departamentul de grafica al firmei noastre a creat niste modele noi de diplome, care au fost un real succes printre clientii nostri.Pe langa diplome de absolvire , la cerere, va putem oferii si invitatii profesori pentru festivitatile de absolvire la care veti lua parte. Ne puteti contacta la : 0770.774.239.